Top.Mail.Ru

Биди прв кој ќе дознае се

Таблети миење садови во машина со активен кислород

Таблети миење садови во машина со активен кислород

Беспрекорно чисти садови

Код: 147801 , 35 Stck. х 8 г
Повратни информации од клиент:
(0)

Иновативниот концентрат во таблети базиран на активен кислород и ензими ги отстрануваат тврдоглавите дамки од садовите дури и при краток циклус на миење (на ниска температура) и содржи средство за дезинфекција за похигиенски резултати. Таблетите ја штитат машината за миење садови од бигор, додека благиот детергент и средството за плакнење содржани во составот даваат совршен сјај на садовите и приборот за јадење. Состав: ≥ 30 % натриум карбонат, натриум сулфат, натриум цитрат, ≥5-<15 % белење базирани на кислород, < 5 % нејонски сурфактанти, < 5 % фосфонати, TAED, ензими, поликарбоксилати. Производител: Guangzhou Lisun International Commerce Development Co., Ltd., 102-211 (Building 3), No.230, South Avenue, Huangge Town, Nansha District, Guangzhou City, Кина. Увозник: ASTI Group Ltd, 32 Jurmalas avenue, Riga, LV-1083, Latvia, +37127030599.

АПЛИКАЦИЈА:

Ставете 1 таблета во преградата на машината за миење садови, откако претходно ќе ја извадите обвивката.

Никој сеуште не оставил повратна информација. Можете да станете први!


Не е достапно

Остави барање

АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

Нејонски сурфактанти
Нејонски сурфактанти

.

Ензими
Ензими

.

Активный кислород
Активный кислород

.

Натриум сулфат
Натриум сулфат

.

Натриум цитрат
Натриум цитрат

.

Тетранатриум етидронат
Тетранатриум етидронат

.

Натриум полиакрилат
Натриум полиакрилат

.

TAED
TAED

.

Карбонат натрия
Карбонат натрия

.

БИДЕТЕ ПРВИОТ ШТО ЌЕ ОСТВАРИ ПРЕГЛЕД.


СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ


ПРЕГЛЕДУВАЊЕ Маска за лице со Лаванда
2.30€2.30
КУПИ
ПРЕГЛЕДУВАЊЕ Пилинг грозје
7.40€7.40
КУПИ
ПРЕГЛЕДУВАЊЕ Volupta+ за жени
11.10€11.10
КУПИ
ПРЕГЛЕДУВАЊЕ Крем балсам за бричење
15.40€15.40
КУПИ
ПРЕГЛЕДУВАЊЕ Ензимска пудра-прав за чистење на лице
24.50€24.50 19.60€19.60
КУПИ

DB query error.
Please try later.