Top.Mail.Ru

Биди прв кој ќе дознае се

Cranberry Mix Protein Shake, 300 г

Код: 195421
Повратни информации од клиент:
(1)

Все знают - худеешь и кожа обвисает :( А с этим коктейлем всё наоборот! Кожа а животе и бёдрах подтянулась, упругая! Даже лучше чем была)))) Поразительно!

not
За жал, овој производ не е достапен во твојата држава
Дали сакате да дознаете дали производот е достапен за испраќање во вашата земја?
Испрати прашање

Мислења на клиентите (1)

Филиппова Елена Александровна

Все знают - худеешь и кожа обвисает :( А с этим коктейлем всё наоборот! Кожа а животе и бёдрах подтянулась, упругая! Даже лучше чем была)))) Поразительно!

Евалуација
Просечна проценка (5)
КОМЕНТАРИ СО ОЦЕНКИ (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)

СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИDB query error.
Please try later.