Top.Mail.Ru

Биди прв кој ќе дознае се

Oxi Hit отстранувач на дамки

.

Код: 1480206 , Волумен: 650 гр.
Повратни информации од клиент:
(0)

Отстранувач на дамки - брзо ја одстранува нечистотијата од облеката, тапациран мебел, вклучувајќи дамки од трева, крв, вино, овошје, сокови, кафе, сосови, мрсна храна, масла и смоли.Го избелува белото, го елиминира сивото и жолтото, ја задржува природната боја, на обоените алишта. Го елиминира непријатниот мирис, на облеката.
Состојќи: >30 % Oxygen-based bleaching agents, < 5 % Anionic surfactants, < 5 % Enzymes (Subtilisin), < 5 % EDTA and salts thereof, < 5% Perfumes, < 5% Bischofite (Magnesium Chloride Hexahydrate), CI 74160.
Складирање: чувајте го на суво место на температура не поголема од 35 °C
Производител: Altsintez, LLC, 656063, Altai Region, Barnaul, Popov St., h. 7 zh., Russian Federation.
Importer: ASTI Group Ltd, 5 Zardu Street, Riga, LV-1083, Latvia, +37127030599.

АПЛИКАЦИЈА:

Пред употреба, прашокот во пакувањето треба да се измеша. Не користете заедно со производи кои содржат хлор! Тестирајте го детергентот на скриеното место на ткаенината пред употреба.
Начин на перење: Потопете, Количина на вода: 3 l, Средно извалкано: 30 g, 1*, Силно извалкано 60 g, 2*, Употреба: Потопете ги обоените алишта до 1 час
Начин на перење: Рачно перење/Машинско перење за 4-5 kg алишта, Количина на вода: 10 l/-, Средно извалкано: 30 g, 1*, Многу извалкано 60 g, 2*, Употреба: Додадете во кој било детергент за перење
Начин на перење: Тврдоглава нечистотија и дамки, Количина на вода: 20–30 ml, средна извалканост: 15 g, 0,5*, тешка извалканост: 30 g, 1*, Употреба: Нанесете го производот на дамката 15-30 минути, а потоа измијте
* Доза: 1 топка (25 ml) = 30 гр

Никој сеуште не оставил повратна информација. Можете да станете први!


Не е достапно

КУПИ

АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

Натриум перкарбонат
Натриум перкарбонат

Соединение од сода, кристали и водород пероксид што ослободува таканаречен активен кислород при интеракција со вода. Активниот кислород ги оксидира органските соединенија што се акумулирале во валкани области, пренесувајќи ги во воден раствор. Натриум перкарбонат целосно се плакне од ткаенини, не остава остатоци на облеката, не содржи хлор, фосфати или бои, апсолутно безопасни за здравјето на луѓето.

Ензими
Ензими

Каталитички-активни протеини наменети за органско отстранување на нечистотија.

Бишофит
Бишофит

Овој поли-минерал е испарување на древниот океан, депониран и притиснат во утробата на Земјата.

Анионные ПАВ
Анионные ПАВ

Анионные поверхностно-активные вещества снимают статическое напряжение, обеспечивают тканям мягкость и легкое глажение. Работая в комплексе с энзимами, АПАВ помогают легче отделить загрязнения от ткани.

БИДЕТЕ ПРВИОТ ШТО ЌЕ ОСТВАРИ ПРЕГЛЕД.


СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ


ПРЕГЛЕДУВАЊЕ Супа од домати и кокос
2.75€2.75 2.20€2.20
КУПИ
ПРЕГЛЕДУВАЊЕ Крем за раце, Алое
2.50€2.50
КУПИ
ПРЕГЛЕДУВАЊЕ Машка долна облека со турмалин,
32.00€32.00
КУПИ
ПРЕГЛЕДУВАЊЕ Протеински шејк со рогач и ленено семе со засладувач
3.00€3.00
КУПИ
ПРЕГЛЕДУВАЊЕ Антиоксидативен пилинг за лице
9.00€9.00
КУПИ

DB query error.
Please try later.